Selecteer een verhuisdatum door het gewenste dagdeel aan te klikken.
 
sluit kalender

All-Risk Transportverzekering bij verhuisassistentie.nl

Waarom wel een reisverzekering en geen verhuisverzekering?

Als een Nederlander op vakantie gaat doet hij dat goed verzekerd en hij heeft een reisverzekering afgesloten. Het zou zonde zijn als de camera of zonnebril beschadigd wordt tijdens de reis. Dat de reisverzekering in een behoefte voorziet blijkt wel uit de aantallen claims die na de vakantie ingediend worden.

Wat veel minder bekend is, is dat er ook een All-Risk Transportverzekering kan worden afgesloten als men gaat verhuizen via verhuisassistentie.nl.
De dekking voor een verhuizing binnen Nederland loopt standaard tot € 50.000,00 zodat 95% van de inboedels zonder bijverzekeren verhuisd kan worden. Als er een All-Risk Transportverzekering is afgesloten kan er een beroep op gedaan worden als er tijdens de verhuizing schade is ontstaan aan de inboedel. Het maakt niet uit wie de schade veroorzaakt heeft, de verhuizers, uzelf of de familie of buurman die komt helpen. Ook zijn de spullen verzekerd die tijdens de verhuizing met de luxe auto alvast naar de nieuwe woning worden gebracht.

Om de premie ( € 75,- ) laag te houden is er een Eigen Risico van € 150,00 per gebeurtenis.

Wat is verzekerd : Verzekerd is uw inventaris tijdens een verhuizing binnen Nederland Maximale waarde van de inventaris is € 50.000,- Zolang de schade niet opzettelijk wordt toegebracht is er dekking. Uitgebreide voorwaarden vindt u op het verzekeringscertificaat dat u krijgt toegezonden Als het beschadigde inventarisdeel een dagwaarde heeft die hoger is dan 40% van de nieuwwaarde wordt er uitgekeerd op basis van nieuwwaarde. Als de reparatiekosten lager zijn dan vervangingskosten wordt er uitgekeerd op basis van de reparatiekosten.

De dekking begint op het moment dat de verhuizing start met het inpakken van de inventaris en eindigt als de inventaris weer uitgepakt is. Om misverstanden over de termijn te voorkomen hanteert de verzekeringsmaatschappij als periode van dekking 3 dagen voorafgaand aan de verhuizing tot 3 dagen na de verhuisdatum.

Als uw buurman komt helpen voorafgaand aan de verhuizing en een doos met serviesgoed laat vallen, dan is het verzekerd. Als de verhuizers iets beschadigen is het verzekerd en als u zelf na de verhuizing een schilderij op wil hangen en het laat vallen is dat ook verzekerd!

Als u de verzekering besteld als u de verhuisassistentie boekt, dan krijgt u binnen enkele dagen het officiële verzekeringscertificaat via de mail toegezonden.

Uw claim kunt u schriftelijk aanmelden bij Mondial Movers, afdeling assurantie. Postbus 91, 2950 AB Alblasserdam. Na het aanmelden krijgt u nadere instructies.

Zie ook het voorbeeld verzekeringscertificaat (icon: pdf document pdf, 119kb).

Ga door met het bestellen van verhuisassistentie.